Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Hallgatói Önkormányzat Kupa 2024 – HZSE

Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Hallgatói Önkormányzat Kupa 2024

A NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Hallgatói Önkormányzat Kupa keretében 2024. április 17-én megrendezésre került a teremlabdarúgó torna, melyet a hallgatói önkormányzat szervezett. Az eseményen 5 csapat vett részt, akiket két kisebb csoportra osztottak. A csoportmérkőzések után egyből a döntő következett.

A Honvéd Zrínyi Sportegyesület Futsal Szakosztály nagy létszámnak köszönhetően két csapattal nevezett a tornára. A HZSE (A) csapat magabiztos játékkal csoportelsőként jutott a döntőbe, míg a HZSE (B) csapatnak kicsit nehezebb dolga volt, de egy gólgazdag győzelemmel és egy döntetlennel sikerült továbbjutniuk.

A döntőben három csapat mérte össze tudását, ahol körmeccsek alapján dőlt el, hogy ki lesz a legjobb. A HZSE (A) csapat két győzelemmel zárta a finálét, ezzel megnyerve a tornát. A HZSE (B) csapat két vereséggel zárta a tornát, de így is sikerült a dobogó harmadik fokán végezniük.

A tornán nagyon színvonalas meccseket láthattunk, ahol látszott az edzéseken gyakorolt taktikák alkalmazása. Mindkét csapatunk egy szervezett, magabiztos játékot játszott, amivel sikerült kiharcolniuk a helyezéseket. Összességében egy nagyon sikeres tornát zárhattunk, ahol mindenki jól szórakozhatott és keményen küzdött a győzelemért. Gratulálunk minden csapatnak és reméljük, hogy a jövőben is lesznek hasonló események!

vissza